Nybörjarkurs 2018 (inkl. kurs, medlemskap 2018 och studiematerial)

Ring klubben på 0380-100 22 eller maila intresseanmälan på info@nassjogk.se så återkommer vi!

Det går i stora drag till så här: När ni kontaktat klubben och vi har hittat en helg som passar så går man kurs från 09:00-15:00 lördag och söndag, sen är det bara och ut och spela med sin fadder. En fadder kan vara någon som du känner som har officiellt hcp eller någon av de medlemmar som anmält sig att hjälpa till med vår fadderverksamhet. Hur detta funkar går vi in på närmare på kursen. Det finns klubbor att låna under kursen och givetvis finns nya Cobraklubbor att köpa i shopen efter kursens slut!

När det blir dags för säsong 2019 betalar man årsavgift år 2, vilket innebär att man betalar samma avgift som de som går nybörjarkurs våren 2019. I detta ingår en återkopplingskurs som fräschar upp minnet inför år 2 som medlem hos oss. Först år 3 så betalar man full avgift. Tänk på att man numera kan utnyttja friskvårdbidraget till golfträning!

För juniorer upp till 14 år så kommer vi anordna särskilda nybörjarkurser på vardagskvällar och då inte så långa pass. Klubben tillhandahåller klubbor för juniorer  upp till 15 år mot en deposition på 1000:-/2000:- beroende på vilket set som lånas. Depositionen återfås när klubborna lämnas tillbaka efter det att de inte längre passar längre.

Varmt välkommen!

Pris för nybörjarkurs 2018   2495:-

Prova På Nässjö Gk

Pris 1995:- Gäller er som har hcp 54 och lägre och inte varit med i Nässjö Gk de senaste 5 åren.