Alla ska känna sig extra välkomna till Nässjö Golfklubb!

Tänk på att som medlem vara en god ambassadör för vår klubb! Hälsa på gäster och medlemmar när ni är på klubben! Det är ni som får andra att känna sig välkomna!

Veckans lunchmeny >>>

Boka starttid
Pengar till klubben
Boka Lektion

Ge bort en nybörjarkurs i julklapp!

Julerbjudande 1995:- gäller fram till jul! (ordinarie pris 2495:-) Vi har även några golfset till både herr och dam till otroliga priser.

Ny Krönika från vår färgstarke profil Göran Ohlsson

God Jul och Gott Nytt golfår November har övergått till december. Fortfarande är det mörktret som regerar. Men tillvaron har så smått börjat ljusna igen med alla adventsljus och julgransbelysningar. Och snart kommer tomten med alla paket i säcken. Det var glädjande att se att över 80 medlemmar infann sig till årsmötet. På senare år […]

Årsavgifter

Inför 2019 har vi tagit hjälp av Fort Knox med utskick och hantering av fakturorna.