Bli medlem

Vill du bli medlem i Nässjö GK och gå en nybörjarkurs enligt nedan, så kontakta kansliet. Annars är du välkommen med din ansökan via formuläret.

Nybörjarkurs 2019 (inkl. kurs, medlemskap 2019 och studiematerial)

Ring klubben på 0380-100 22 eller maila intresseanmälan på info@nassjogk.se så återkommer vi!

Hur upplägget ser ut inför 2020 vad det gäller kurser kommer inom kort men gör gärna en intresseanmälan så återkommer vi.

När det blir dags för säsong 2020 betalar man årsavgift år 2, vilket innebär att man betalar samma avgift som de som går nybörjarkurs våren 2020. I detta ingår en återkopplingskurs som fräschar upp minnet inför år 2 som medlem hos oss. Först år 3 så betalar man full avgift. Tänk på att man numera kan utnyttja friskvårdbidraget till golfträning!

För juniorer upp till 14 år så kommer vi anordna särskilda nybörjarkurser på vardagskvällar och då inte så långa pass. Klubben tillhandahåller klubbor för juniorer  upp till 15 år mot en deposition på 1000:-/2000:- beroende på vilket set som lånas. Depositionen återfås när klubborna lämnas tillbaka efter det att de inte längre passar längre.

Varmt välkommen!

Pris för nybörjarkurs 2019   2495:-

Prova På Nässjö Gk

Pris 1995:- Gäller er som har hcp 54 och lägre och inte varit med i Nässjö Gk de senaste 5 åren.