PRO/Lektioner

All lektionsverksamhet inställd pga av att Henrik har valt att sluta.

Golftränare i år presenterar sig själv!

Hej!

Mitt namn är Henrik Engvall och jag är er nya tränare på Nässjö Golfklubb. Jag är väldigt glad att få denna chans. Detta är nästan hemmaplan för mig då jag är född och uppvuxen i Eksjö.

Jag tävlingsspelade mellan 2002 och 2011 och har gjort en tävling på Europatouren, några tävlingar på Challenge Touren, samt i Asien och på Svenska golftouren. Efter mitt tävlande har jag jobbat som tränare för bla. Golf Plaisir, Gute golfskolor, Värnamo Gk och Ingarö GK.

Jag har också en utbildning inom försäljning och jag har jobbat med försäljning på bla. Dormy och på MHstore där jag sålde Apples produkter. Jag har även en utbildning som mental coach inom NLP. NLP är en form av psykologi som kan tillämpas på det mesta. Tex. Försäljning, kommunikation, terapi och golf.

Min filosofi när det gäller golf är ju enklare desto bättre. Det handlar om att spela bra på banan och inte på rangen. Alla har sin egen sving och det gäller att hitta bästa sättet att få bollen i hål på så få slag som möjligt.

Jag kommer ha hand om allt som rör träning, juniorträning, nybörjarkurser, lektioner och grupplektioner. Min specialitet är närspel och där har jag mycket kunskap att dela med mig av. Min kunskap inom golf har jag mestadels fått genom mitt tävlingsspel samt träning med några av världens bästa spelare och tränare.

Mer information om kurser och lektioner kommer vid senare tillfälle.

Jag har också byggt upp en golfskola på nätet, Henriks Golfakademi där jag har spelat in över 80 instruktionsfilmer.

Ta gärna en titt på www.henriksgolfakademi.se

Vi ses på klubben i vår!

Mvh Henrik

Telefon klubben:  0380-10022

För bokning av lektion kommer kunna göras här på hemsidan inom kort!