Träningskortet – Halvår 2019

Träningskortet Halvår 2019

80 deltagare                    4 grupper                    Balance Golf                     Trivsamt

Att utveckla sin golf tillsammans med andra är socialt och trevligt. Det är också en härlig miljö att vistas i tillsammans med andra som också vill bli bättre eller kanske vill få en sving som gör att man slipper att ha ont. Att dessutom utvecklas utefter de förutsättningar som man själv har i form av fysik, benstruktur och rörelseomfång gör att Balance Golf på Nässjö Golfklubb är ett bra val.

Träningen kommer löpa från mitten av april till början av oktober.
Med undantag för de veckor då golfutvecklaren har semester, är på träningsresor, tävlingar eller utbildning.

Innehåll:

• Personlig plan för den tekniska utvecklingen av rörelsen.
• Strategi för en personlig utveckling av spelet både ur ett träningsperspektiv och spelet på banan.

Övrig information:

• Indelning i fyra grupper utefter handicap. Vid minst 60 anmälda deltagare.
• Max åtta personer på varje pass. Garanterad tillgång till minst ett pass i veckan.
• Varje pass är 55 minuter. (kom uppvärmda)
• Detta var en succé på min förra klubb och som mest var det 120 personer anmälda till detta träningskoncept.

Pris:
1995 kronor för medlemmar på Nässjö Golfklubb.
2295 kronor för medlemmar på andra golfklubbar.
Går även att betala med autogiro.
Friskvårdsbidrag går att utnyttja. Hör med er arbetsgivare.

Mvh Johan Bjerhag
Golfutvecklare Nässjö Golfklubb